Vertikálne skladovacie veže

vertikalne-skladovacie-veze_1Skladovacie veža LOGIMAT® = Váš sklad a riešenie pre vychystávanie v jednom systéme!

Skladovacie veže LOGIMAT® od spoločnosti STORAGE dostanete v jednom systéme riešenie pre sklad i vychystávanie tovaru. Skladovacie veže najnovšej generácie pracujú podľa princípu tovaru k človeku (goods to person) a nastavíte nové meradlá z hľadiska výkonu a ergonomického komfortu obsluhy.

Skladovacie veže je možné prirovnať ku zväčšenej zásuvkovej skrini s dvoma stĺpcami políc medzi oboma stĺpcami je mechanizmus, ktorý jednotlivé police presunie do príslušnej polohy v otvore pre obsluhu.

Rôzne prevedenia pre rôzne požiadavky

Skladovacie veža LOGIMAT® je k dispozícii v ôsmich rôznych modelových šírkach a dvoch hĺbka a s ľubovoľne voliteľnou výškou až do takmer 24 metrov, takže jej možno optimálne prispôsobiť akémukoľvek stavebnému riešeniu. Vďaka kompaktnej konštrukcii je maximálne využitie existujúcej výška priestoru. Jeho charakteristické vlastnosti, ako napríklad uskladnenie políc v rastri 25 mm, strategické uskladňovanie s pevnou výškou, alebo inteligentná optimalizácia výšky, či flexibilný dizajn prepravovania políc, optimalizovaného z hľadiska miesta a hmotnosti, umožňujú vysokú hustotu skladovania na čo najmenšej ploche.

Zariadenie sa prispôsobí všetkým miestnym podmienkam, ktorými sú napríklad oddelené strany pre vkladanie a odoberanie, obojstranné vkladanie alebo odoberanie o jedno poschodie vyššie, či umiestnenie v pivnici cez dve poschodia, ako priechodné cez strechu alebo zapustené v podlahe. Skladovacie veže LOGIMAT®  je možno pristaviť na vonkajšiu stranu fasády skladu. Táto konštrukcia umožňuje a znižuje náklady na rozšírenie skladu na minimum.

Získate tieto výhody:

  • štíhle procesy v sklade
  • vylúčenie nepotrebných pracovných činností
  • jednoduché napojenie do existujúcich činností
  • minimalizácia chýb
  • jednoduchá rozšíriteľnosť
  • intuitívne užívateľské rozhranie s dotykovou obrazovkou

 

logimat1Skladovacie veža LOGIMAT® je možné použiť ako samostatný systém alebo integrovaný do automatickej aplikácie. Je štandardne vybavený riadiacou jednotkou PLC. Pre individuálnu konfiguráciu sú k dispozícii voliteľné možnosti riadenia a výbere softvéru, ktoré vychádzajú z celosvetovo zavedeného logistického softvéru.
Od pripojenia na nadriadený systém ERP cez správu skladových položiek až po spracovanie zákaziek: Každý projekt je založený na prehľadnom a spoľahlivom štandardnom riešení, ktoré v prípade potreby možno pomocou jednoduchých rozšírení prispôsobiť logistickým obchodným procesom. Ovládanie skladovacie veže sa vykonáva na dotykovej obrazovke v názornom užívateľskom rozhraní.


 

logimat2-storageExkluzívne funkcie skladovacej veže:

kompaktná, robustná, bezpečná a ergonomická

Skladovacie veža je vybavená veľkým počtom štandardizovaných funkcií - preto nie sú potrebné žiadne ďalšie rozšírenie pomocou drahých voliteľných opcií. Komplexná modulárna koncepcia robí zo skladovacie veže LOGIMAT® riešenie, ktoré rastie so systémom a zabezpečí ochranu vašej investície. Použitie vysoko kvalitných jednotlivých komponentov, ako napríklad u robustného pohonu ozubenou tyčou, je typické pre spoločnosť STORAGE a zároveň zaručuje nízky stupeň opotrebenia a prevádzku nenáročnú na údržbu.

 

 

 

 

 

 

 

  • Pre individuálne rozšírenie štandardného prevedenia ponúka spoločnosť STORAGE pre skladovaciu vežu LOGIMAT® exkluzívne voliteľné vybavenie.
  • Prípravok na úpravu sklonu LOGITILT pre ergonomické odoberanie tovaru a zmenšenie hĺbky úchopu
  • Vďaka zariadeniu LOGIWORK je možné výšku pracovného stola prispôsobiť veľkosti postavy pracovníka.
  • Séria prepraviek LMB ako príslušenstvo pre rozdelenie plochy, optimalizované na hĺbku políc 800 mm, pre maximálne využitie skladovacej plochy.

Rýchle dopručenie tovaru
Rýchle doručenie do 48 h
Ak máme tovar na sklade .
Mesiacov záruka
Mesiacov záruka
Na vybrané produkty