5 miest, kde zaručene využijete praktický regál

Regály sú skutočne obľúbeným produktom, ktorý sa nevyužíva len v logistike a priemyselnej výrobe. Ich využitie nájdeme aj v obchodov, poľnohospodárstve a ďalších odvetviach. Sú však aj miesta, na ktorých si často prítomnosť regálov neuvedomujeme, no sú veľmi dôležité. Ktoré miesta to sú?

Úrady

Regály si našli svoje miesto aj na najneobľúbenejších inštitúciách Slovenska: na všetkých druhoch úradov a verejných miest. Slúžia hlavne na uchovanie a archiváciu tisícok daňových priznaní, výsledkov volieb, sociálnych a zdravotných záznamov, katastrálnych máp, územných plánov a všetkej možnej aj nemožnej dokumentácie, s ktorou sa na úradoch stretnete.   

Obývačka

Industriálny štýl je v slovenských domácnostiach obľúbený a nenájdete ho len v bratislavských ateliéroch, kde bývajú umelci a freelanceri. Čoraz viac obývačiek je zariadených v drsnom, no modernom a príjemnom štýle. Pohovka z paliet, stôl z pneumatiky a miesto gýčovej obývačkovej steny praktický regál.  

Pivnica

Veľké pivnice majú zmysel len vtedy, keď viete priestor v nich patrične využiť. V zásade platí to, že všetky veci od zemiakov cez bicykle, zimné oblečenie a náradie až po náhradné pneumatiky k autu by mali byť uschované v dobrých regáloch. Tie si viete navrhnúť aj na mieru presne podľa potreby a využiť tak celý priestorový a úložný potenciál vašej pivnice.

Špajza

Zaváraniny od babky, bonboniéry a fľaše vína, ktoré ste dostali na posledné narodeniny, si nájdu svoje miesto v priestrannej špajze. Tá by však nebola až taká praktická, ak by ste v nej nemali regál vysoký až po plafón. Do toho sa okrem spomínaných vecí zmestia aj vychladené pivká, konzervy a sladkosti.

Ambulancia

Čo by lekári robili bez regálov? Často v nich skladujú potrebné jednorazové náčinie, ktorého sa najmä v nemocniciach minú tony, ale aj lieky, karty pacientov a náhradné plášte. Regály si tak svoje miesto našli aj v zdravotníckom odvetví.

Navrhnite si regál na mieru

Na našom webe nájdete konfigurátor: online návrhár regálov, v ktorom si môžete navrhnúť vlastný regál. Ak potrebujete pri navrhovaní pomôcť, neváhajte nás kontaktovať.