Nekupujte, navrhujte. Vyskúšajte náš návrhár regálov

Výber regálu do domácnosti, kancelárie, do výroby alebo do skladu často sprevádza veľké množstvo kompromisov. Chcem síce takéto police, ale Nebudem mať väčšiu hĺbku. Tuto sa mi zmestia fľaše na CO2, no nad nimi ostane zbytočne veľa priestoru. Hľadáte regál skutočne na mieru? Nehľadajte, navrhnite si ho sami.

Náš nový návrhár regálov

Pred nedávno sme modernizoval náš online návrhár regálov a prispôsobili sme ho tak vašim potrebám. Už sa viac nemusíte rozhodovať medzi jednotlivými parametrami, výškami priestorov medzi policami a celkovým tvarom regálu. S naším návrhárom si vytvoríte regál presne podľa potreby.

Čo všetko si môžete modifikovať?

Výhodou nášho návrhára je jeho variabilita vo všetkých smeroch. Kým niektoré custom regály vám dovoľujú nastaviť si maximálne tak výšku a počet políc, u nás máte možností podstatne viac.

V základe si viete nastaviť celkovú výšku a šírku každého jedného bloku. Jednotlivé bloky môžu mať, samozrejme, inú výšku aj šírku, napríklad v prípade, keď má ponad regál viesť potrubie alebo ho chcete dať pod skosenú strechu.

V každom jednotlivom bloku si následne vyberiete počet políc, ich šírku, výšku (priestor medzi nimi) a dokonca aj nosnosť, ktorou budú disponovať. Ak chcete mať v regáloch len pár kompótov a zásobu kuchynských utierok, nebudete potrebovať takú nosnosť, ako pri skladovaní oceľových súčiastok.

Počas celého návrhu regálu stále vidíte náhľad, ako bude váš budúci regál vyzerať a možno práve tento náhľad vám poskytne nový nápad, ako by ste váš počiatočný návrh zmenili a priviedli k dokonalosti.

Nie len klasické policové regály

Okrem "obyčajných" regálov si môžete navrhnúť aj iné praktické typy regálov do dielne či garáže. Napríklad taký praktické regál na pneumatiky alebo obchodný typ regálu pre prezentáciu sortimentu alebo rovno priamy predaj zákazníkovi. V našom návrhári určite nájdete presne ten typ regálu ,ktorý hľadáte.