Transparentné prepravky – moderné riešenie pre váš sklad

Ako ste si mohli všimnúť, do našej ponuky pred pár týždňami pribudli nové transparentné prepravky. Táto novinka dokáže posunúť organizáciu produktov vo vašom sklade na úplne novú úroveň. Prečo sú transparentné prepravky také obľúbené? Čítajte ďalej a dozviete sa viac. 

Ideálne priehľadné riešenie 

Priehľadné je prehľadné! Transparentné prepravky z našej ponuky vám dovolia nazrieť do nich bez nutnosti vyťahovania všetkých ostatných prepraviek z regálov.  Sú stohovateľné, čo znamená, že ich môžete ukladať na seba do komínikov, vďaka čomu využijete celý potenciál vášho regálu. Dôležité je regál a spodné prepravky nepreťažiť. 

Znesú naozaj dosť 

Tieto prepravky nie sú žiadne padavky. Sú vyrobené z kvalitných materiálov a nedajte sa oklamať ich priesvitným vzhľadom. Svojou pevnosťou a pružnosťou môžu konkurovať aj ostatným plastovým prepravkám z našej ponuky. Môžete v nich skladovať širokú paletu rôznych produktov z rôznych materiálov. 

Vhodné aj pre domácnosti 

Tieto prepravky si našli veľké množstvo fanúšikov aj v bežných domácnostiach. Nie je to produkt určený len pre veľké firmy so skladmi. V špajze alebo v garáži vám pomôžu udržať poriadok a uchovať si prehľad o všetkých veciach. Ak si vyberiete modely s vekom, vaše veci zostanú chránené pred hmyzom, hlodavcami alebo vlhkosťou. 

Výhodná cena 

Najlacnejšie modely priehľadných prepraviek začínajú už od ceny 1,10 € bez DPH za kus. Za pár eur môžete získať hneď niekoľko skvelých pomocníkov. Prezrite si aj naše modely s madlom a kolieskami, s ktorými sa skvele manipuluje, keď sú uložené v policiach regálov alebo v kufri vášho auta. 

Objednávajte online 

Všetky aktuálne dostupné modely transparentných prepraviek si môžete objednávať online z pohodlia domova. Ak máte akékoľvek otázky ohľadom tohto produktového radu, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Radi vám produkt predstavíme a pomôžeme vám s výberom.