Paletové regály

info Viac info o regáloch

V cene nie je zahrnutá cena dopravy, nakoľko každý regál je individualné riešenie. Pre presnú cenu dopravy nás kontaktujte. Ak máte záujem je možný aj vlastný odber v sklade. V prípade objednávky Vás budeme kontaktovať telefonicky, alebo emailom.

Ak potrebujete bližšie informácie alebo zameranie paletového regálu, napíšte nám email na storage@storage.sk a my sa Vám určite ozveme.

Paletové regály slúžia predovšetkým na zakladanie paliet EUR alebo rôznych atypických paliet. Určené sú teda hlavne do prevádzok s vysokozdvižným vozíkom.

Charakteristika paletových regálov

Pomocou oceľových roštov, plechových políc alebo drevotrieskových dosiek môžeme vytvoriť plnú policu a tým skladovať ťažší voľne ložený tovar. Samozrejmosťou sú aj ochranné prvky pred nárazom ako rohová ochrana, čelná ochrana alebo tzv. bota. Paletový regál je navrhnutý ako stavebnicový závesný systém umožňujúci jednoduchú montáž i demontáž s výškovou prestaviteľnosťou po 70 mm. Stĺpy regála sú prepojené diagonálami pomocou skrutiek. Stĺpy sa vyrábajú až do výšky 20 m a umožňujú celkové zaťaženie až 20 t. Nosníky pre palety sa štandardne vyrábajú v dĺžkach 1800 mm (pre 2 EUR palety), 2700 mm (pre 3 EUR palety), 3600 mm (pre 4 EUR palety), 2200 mm. Možnosť vyrobiť aj atypické dĺžky. Paletový regál má aj bohaté ochranné príslušenstvo ako rohová ochrana, čelná ochrana, ochrana stĺpu "U", bočné ochrany. Doplnky pre jednotlivé bunky: priečnik pod palety alebo sudy, zadný doraz, zadné zasietenie, drevotriesková doska, oceľový rošt.

Štandardné farebné prevedenie (možnosť spraviť ľubovolné farebné prevedenie):

stĺpy – modrá RAL 5012 / nosníky – oranžová RAL 2004

paletovy-regal2

Paletové regály slúžia na maximálne využitie skladového priestoru, zvyšujú kapacitu úložných miest v skladoch a prispievajú k prehľadnosti uloženého materiálu a tovaru. Konštrukcia regálov je určená ako pre inštaláciu do vnútorného prostredia budov, tak aj do vonkajšieho prostredia. Paletový regál je navrhnutý ako samonosná konštrukcia. Kotvenie stĺpov paletového regálu do betónovej podlahy je prevedené pomocou pätiek stĺpov a oceľových kotiev. Základné prevedenie paletového regálu tvoria jeden stĺpec paletových buniek. Stĺpec paletového regálu je tvorený štyrmi stojkami príslušnej výšky, na hĺbku regálu vzájomne prepojených diagonálami. Ďalej je možné vybaviť paletový regál všetkými poskytovanými doplnkami. Všeobecne slúži konštrukcia paletového regálu na uskladnenie paliet s materiálom priamo na nosníky regálu. V prípade záujmu nás kontaktujte pripravíme Vám cenovú ponuku na mieru. Paletové regály máme skladom.

Rýchle dopručenie tovaru
Rýchle doručenie do 48 h
Ak máme tovar na sklade .
Mesiacov záruka
Mesiacov záruka
Na vybrané produkty