Kapacitu skladu zvýšia aj praktické regály

Haly a skladovacie priestory využíva mnoho firiem pracujúcich v rôznych odvetviach. S racionálnym využitím priestoru sa samozrejme spája aj ekonomická výhodnosť a úspory. Pokiaľ chceme využitie priestorov maximalizovať, najmä v halách s vysokým stropom,  riešením sú policové, často až niekoľkoposchodové regály. Takto veľmi jednoducho, rýchlo a bez komplikovaných stavebných úprav neraz až zdvojnásobíte kapacitu a využiteľnosť Vašich skladov. A to sa rozhodne počíta, súhlasíte?

 

Praktické regály – ideálny spôsob uskladnenia tovaru

Poschodové regály sú jednoduché a zároveň veľmi efektívne systémy, ktoré umožňujú ekonomicky výhodné viacpodlažné skladovanie. Podľa potreby si môžete vybrať regálový systém podľa Vášho gusta, dôležité je zvoliť si taký, ktorý Vám skutočne ušetrí priestor a aj peniaze. Najmä pre Vás všetkých, ktorí potrebujete uskladniť väčší počet položiek za minimálne náklady, sú práve poschodové regály tým pravým a veľmi dostupným riešením.

 

Skladový systém

Celý systém je veľmi jednoduchý, variabilný, konštrukcie regálov sú totiž stavebnicového typu s celoplechovými drážkami. Jednotlivé police je možné uložiť vďaka využitiu štyroch špeciálnych háčikov a je tu aj možnosť nastaviť si ich podľa aktuálnej potreby ukladania tovaru.

Regálové systémy sú skutočne variabilné, široká ponuka regálov tak umožňuje dimenzovať regál doslova na mieru konkrétnych skladovacích priestorov. Výška stĺpov systému sa pohybuje od 1,5 m až do 6 m. Vybrať si tiež môžete hĺbku regálov aj šírku regálov.

 

Praktické regály s dlhou životnosťou

Kto chce však skutočne regálový systém odolný a spoľahlivý, musí si všímať materiál, z akého sú regály zhotovené, no tiež zabezpečiť pravidelnú údržbu regálov. Dôležitá je najmä povrchová úprava, pričom optimálne je pozinkovanie alebo úprava práškovými vypaľovanými farbami.

Pokiaľ ide o prístup k tovarom na vysokých regáloch, nie je sa čoho obávať. Do jednotlivých poschodí väčšinou vedie schodisko, prípadne sú regály vybavené aspoň tyčami na zavesenie rebríkov. Poschodové regály môžu byť doplnené aj bočnými a zadnými stenami.

?